Kundalini joga retreat i seminar u Opatiji

Updated

I ove godine u organizaciji Kundalini joge Zagreb, od 15. lipnja do 18. lipnja 2017. godine, možete uživati na kundalini retreatu u Opatiji.

Provedite 4 nezaboravna dana rekreativnog, energizirajućeg odmora ususret ljetu, na produženom vikendu, uz seminar Kundalini joge, popračen Gong meditacijama, Yoga nidrom, Trans danceom, bubnjanjem. Sve to imat ćete ove godine u prekrasnoj staroj Kvarnerskoj ljepotici OPATIJI. Na raspolaganju ćete imati i wellnes, bazen, plažu i prvo kupanje u moru, duge šetnje uz Lungomare i još mnogo toga. Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe.

Kundalini retreat i seminar u Opatiji

Seminar obuhvaća:

Voditeljica:

Seminar vodi certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, zaljubljenica u jogu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar, Sarab Varta Kaur. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj.

Ovo je za sve vas, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje. Sve joga krije biti će multilevel, što znači da mogu prakticirati svi. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, na seminaru ćemo raditi na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Sve ovo bit će začinjeno zvukom i vibracijama planetarnih gongova, himalajskih pjevajućih i kristalnih zdjela, bubnjevima, te drugim drevnim instrumentima.
I pored intenzivnog programa ostat će vam dovoljno vremena za prvo kupanje i duge šetnje uz Lungomare do Lovrana ili Voloskog. Dugogodišnje iskustvo voditeljice u održavanju seminara i retrita pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Seminar nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

joga retreat u Opatiji

Smještaj+seminar:

Početak seminara četvrtak 15. lipnja u 17 sati (prijava u sobe od 14 sati), završetak u nedjelju 18. lipnja do 12 sati (odjava iz hotela).

Uplata akontacije od 400 kn obavezna po prijavi (za rezervaciju sobe). Ostatak uplate do 1.6.2017. Mogućnost uplate u ratama prema dogovoru.
Sve prijave su poželjne do 1. lipnja 2017. radi rezervacija sobe (broj je ograničen), a sva dodatna pitanja i sve dodatne obavijesti na kontakte:

Mobitel 091 9759304, e-mail: [email protected].com

Prijave za seminar moguće su za sve zainteresirane osobe koje se nalaze u blizini Opatije i imaju svoj smještaj, te za zainteresirane koji žive u okolici Opatije i Rijeke i mogu doći pojedinačno na bilo koji program u danu prema želji. Program seminara po danima šalje se na zahtjev i po prijavi.

Hotel: Smart Selection Hotel Rezidenz, stara Vila, nalazi se u samom centru Opatije na obali mora, na šetalištu Lungomare uz more. Usprkos tome uspio je zadržati atmosferu mira i tišine. Sobe s pogledom na more i balkonom imaju očaravajući pogled na cijeli Kvarnerski zaljev. Hotel ima vlastito kupalište s kabinama, tuševima, ležaljkama i suncobranima. Više o hotelu na linku: http://www.remisens.com/hr/hotel-residenz#info

Facebook event: Odmor u Opatiji uz seminar retrit kundalini joge