Krenite na putovanje svoga života s Atma Kriya Yogom

Updated

Da čovjek nije samo fizičko tijelo, poznato je svima, ali malo tko uistinu razumije, a kamoli živi u skladu s tom spoznajom. Fizičko tijelo, kao vozilo naše duše na Zemlji, uistinu je čudesno pomagalo u procesu povezivanja, integriranja i uravnoteženja svih naših tijela, fizičkog, emocionalnog, mentalnog i duhovnog, u skladnu cjelinu koja odražava jedinstvo s našom dušom i Bogom.

Postizanje jedinstva i usklađenosti, savršenog zdravlja i uravnoteženosti, u današnje vrijeme obećavaju i nude razno razni programi osmišljeni za brzu i trenutnu zaradu kroz sve dostupne medije.

Kako kroz toliko mnoštvo ponuđenih alata i tehnika, radionica i tečajeva, pronaći i razotkriti upravo onu jednu koju smo u dubini svoga srca jedino i tražili: put povratka u svoju nutrinu i usklađivanje sa planom svoje duše. Postizanje stanja svjesnosti, kada sve što mislimo, osjećamo i radimo odražava to savršeno jedinstvo.

U ovom periodu Zemljine evolucije i napretka čovječanstva na svim područjima koje eksponencijalno raste i ubrzava se mnogostruko, na svim razinama, kako na vanjskoj materijalnoj, tako i na unutarnjoj duhovnoj, dane su nam posebne tehnike i razotkrivene tajne koje su do nedavno bile povlastica samo rijetkih, samo visoko razvijenih duša koje su cijeli svoj život posvetile služenju za dobrobit svih ljudi i planeta Zemlje.

Krenite na putovanje svoga života s Atma Kriya Yogom

Veliki himalajski jogin Mahavatar Babaji i prosvijetljeni učitelj Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, posebno za ovo doba ubrzanog duhovnog rasta i razvoja cjelokupne svijesti čovječanstva dali su kroz jednostavan i sistematičan način, program i vježbe dostupne svakom čovjeku na Zemlji, kako da s minimalno uloženog vremena i napora, istovremeno prilagođenog individualnim potrebama s mogućnošću podešavanja u svakom trenutku, možemo postići velike promjene i izuzetne rezultate u izgradnji naše svjesnosti, u povezivanju s našom dušom, svrhom našeg života i još mnogo, mnogo više.

Sve nam je to dano, u trenutku kada poslušamo glas svog srca i prepustimo se njegovom vodstvu. I to je put o kojem veliki jogiji već tisućama godina govore, put prema unutra. Put povezivanja osobnosti, najprije s našom dušom, a zatim i s božanskim u svojoj vlastitoj nutrini. Put sjedinjenja. Put istinske ljubavi.

Je li to uistinu moguće postići i ostvariti, sada i ovdje?

            ‘Vrati se u svoje srce i neka cijeli tvoj život bude prožet bezuvjetnom ljubavi i dubokim mirom, koji nastaje kada konačno stignemo na to unutarnje mjesto, od uma u srce.’

Posebno osmišljene vježbe i tehnike Atma (duša) Kriya (akcija) Yoge (jedinstvo), kako i samo ime govori, vode nas do jedinstva s našom dušom.

Uistinu je toliko jednostavno, a istovremeno i čudesno, što je takav drevni sistem razotkriven i pružen na korištenje svim ljudima na zemlji.

Primjenom tih drevnih jogijskih tehnika meditacije, asana (položaja tijela), pranayama (vježbi disanja), mudri, mantri, vježbi vizualizacije i ostalih kriya, svoje fizičko tijelo, svoje emocije i um, pripremamo, vježbamo i pročišćavamo, da se usklade sa frekvencijama naše duše, a jednom kada duša preuzme vodstvo u našem životu, cijeli naš život se transformira i s lakoćom i radošću prolazimo kroz sve životne situacije  i izazove.

Kako su jednostavne, a istovremeno snažne i veoma transfomativne, ove tehnike i vježbe, zbog individualiziranog načina primjene, prikladne su za sve, bez obzira na dob, spol, prethodna znanja, prakse i vještine, i za početnike na putu svjesnog pristupa životu, kao i za napredne inicijante.

Neke od dobrobiti korištenja Atma Kriya Yoga vježbi su:

Već ovaj vikend, 9. i 10. rujna, 2017. godine, ponovno u Zagrebu imamo priliku prisustvovati tečaju  Atma Kriya Yoge sa Swamijem Vishwakanjalochananandom koji često putuje i održava tečajeve Atma Kriya Yoge i tehnike Simply Meditation, radionice Babaji Surya Namaskara (pozdrava Suncu), radionice mudri (joga ruku), yagne (drevni obredi vatre), radionice puja, glazbene radionice, predavanja duhovne tematike, satsange i slično, po Hrvatskoj, Sloveniji i gdje god je pozvan.

Kroz svoju prirodnu neposrednost, lakoću podučavanja, opuštenost i humor, te istovremeno veliko znanje i stručnost, koje s mnogo ljubavi i nesebičnosti dijeli sa svim polaznicima, na ovom tečaju Atma Kriya Yoge imat ćete izuzetnu priliku kroz vlastito iskustvo spoznati duboku istinu sljedećih riječi:

Sve što trebamo učiniti je prevaliti udaljenost od uma k srcu.

I tamo ćemo naći sve za čim je naša duša oduvijek čeznula.’

 – Paramahamsa Vishwananda

Prijavite se što prije i osigurajte svoje mjesto na ovom tečaju!

Informacije i prijave:

Sonja Smrkinić,

gsm: 095 8465988,

email: [email protected]

Za više informacija o ostalim događanjima, tečajevima, predavanjima i ostalim zbivanjima, posjetite bhaktimarga.hr

Facebook event: Atma Kriya Yoga – tečaj u Zagrebu