Radionica: Kako upravljati svojim emocijama?

Updated

Želite li naučiti kako upravljati emocijama i svojim emocionalnim stanjima, povećati razinu emocionalne svjesnosti koja omogućuje da sve emocije učinimo saveznicima uspjeha i motivacije, dobrog raspoloženja i dobrog osjećaja prema sebi i prema drugima – onda je ova radionica definitivno za vas!

Radionica kroz praktične vježbe mijenja odnos prema emocijama, čime se mijenja i sam doživljaj emocije. Promjenom doživljaja emocije mijenja se kompletna percepcija sebe i svijeta. Emocije prestaju biti područje nad kojim nemamo nikakav utjecaj, područje gubitka motivacije, svakodnevnog neraspoloženja, odustajanja od onoga što nam je bitno, pada samopouzdanja, okrivljavanja sebe ili drugih zbog toga kao se osjećamo.

Vještina upravljanja emocijama ključni je faktor sreće, uspjeha, radosti, produktivnosti i mira, a može se naučiti, do razine do koje je teško i zamisliti.

Kako upravljati svojim emocijama?

Neznanje o tome kako emocije djeluju i utječu na nas jest najveći razlog odustajanja u područjima života u kojima želimo neku promjenu ili ostvariti neki cilj.

Najčešće imamo motivaciju i želju za promjenom, ali nam pojava neugodnih emocija toliko zamagli perspektivu želje i motivacije da ubrzo zaključimo kako to ipak nije za nas, i u konačnici odustanemo od onoga što nam je stvarno bitno.

Bez ispravnog odnosa prema emocijama koje doživljavamo gubimo kontrolu nad sobom i svojim životom, bez koje kontrole nemoguće je stvarati život kakav želimo ili ostvariti promjenu kojoj težimo.

Možete li zamisliti kako bi se promijenio vaš život, i koliko fantastično bi se osjećali kada bi naučili upravljati svojim emocijama?

Kroz ovu radionicu naučiti ćete:

Mjesto i datum održavanja: Zagrebu, Bijankinijeva 17, 17.02.2018. (subota) u 17:00 – 19:30 sati.
Cijena: 100,00 kuna.
Facebook event: Radionica: Kako upravljati svojim emocijama?

Na radionici ćete upoznati razne vježbe koje povećavaju uspješnost upravljanja emocijama, i dobiti sav potreban materijal za samostalnu primjenu vježbi.
Prijave su obavezne na e-mail: [email protected] ili FB: Tanja Božičević Life Coach