Kako se njegovati hranom – Ayurvedska prehrana

Updated

U petak 22. rujna 18.30 sati u studiju OM joge predavanje će održati majstorica Ayurvede, Larisa Čižmešija.

Na ovom predavanju pričat će se o jako zanimljivim principima Ayurvede: o načinima prepoznavanja vlastitih Dosha – konstitucija – te kako ih njegovati hranom, životnim stilom i malim kućnim pripravcima. Ovo će predavanje biti vrlo korisno i praktično, pa ćete moći saznati mnogo toga o sebi i svojim dobrim i lošim navikama, kao i načinima kako njegovati vlastiti, osebujan i jedinstven organizam.

hrana, doše

Ovo predavanje bit će zanimljivo na mnogo načina, a namijenjeno je svima koji žele saznati više o sebi i o svojoj tjelesnoj i mentalnoj konstituciji, navikama, željama i potrebama. Za početak, već samo hrana koju volimo jesti govori mnogo o nama – a  kako razlikovati ‘zdrave’ i ‘nezdrave’ preferencije hrane i ponašanja tumači neiscrpna, inspirativna i izuzetno logična i prirodna znanost Ayurvede.

Donacija: 40 kuna

Larisa Čižmešija je Studij Ayurvede završila na Institutu za vedske studije u Švicarskoj, a kliničku praksu odradila je u Indiji, u gradu Nagpur, u ayurvedskoj klinici specijaliziranoj za Pancha karmu, kod jednog od najvećih autoriteta i kliničara Ayurvede – Dr. Sunil Joshija.

Mjesta su ograničena, prijave su obavezne, a svoje mjesto možete osigurati prijavom na stranicama OM joge.