Joga po čakrama s Devi Mohan

Updated

Mohanji Croatia i Šareni studio  ponovno će ugostiti Devi Mohan, poklonicu i suprugu duhovnog majstora Shri Brahmarishi Mohanjija te vas pozivaju na Radionicu joge i meditativni program u Mohanjijevoj svijesti koji će vas povesti putem više svjesnosti.
Radionica Joge po čakrama održati će se u sklopu joga škole ( Hatha Yoga Teacher Training) koju provodi joga učitelj Damir Božinović u Šarenom studiju u Zagrebu, ali se može pohađati i kao zasebna radionica neovisno u pohađanju škole.

joga po čakrama

Radionica joge po čakrama

Devi Mohan će vas na dvodnevnoj radionici povesti na joga putovanje po čakrama u trajanju od sveukupno 8 sati.
Ovog puta Devi će dodati neke elemente iz Tradicionalne Škole Himalajske Joge, tako da će radionica biti intezivnija što se unutrašnjeg doživljaja tiče.
Razvijte dublje razumijevanje o ljudskoj auri, svakom pojedinom energetskom centru (čakre) – njihovim karakteristikama, blokadama, asanama i mantrama koje su dobre za balansiranje svake pojedine čakre te životnim lekcijama koje su povezane sa svakom pojedinom čakrom i još mnogo toga.
Joga asane bit će na srednjem nivou, a teorija će biti obogaćena Devinim primjerima iz života na njezin autentičan, zabavan i poučan način.

Raspored

1. dan programa SUBOTA :
9:30 – 12:30 prvi sat Joge i rad na 1., 2. i 3. čakri
15:30 – 18:00 drugi sat Joge i rad na 4. i 5. čakri

19:00 uvodni govor o Mohanjiju, njegovoj misiji i načinu i efektu rada
20:00 -22:00 meditacija Moć Čistoće uz Shaktipat, druženje i razmjenu iskustava

2. dan programa NEDJELJA :
9:30-12:00 treći sat Joge rad na 6. i 7. čakri
12:30 -13:00 vježba Obrnuta piramida

Od 13 sati pa do kad bude potrebno Devi i Dejan Jovanović raditi će Mai-Tri healing za one koji žele. Tretman traje oko 30 minuta.

Mjesto:

Šareni Studio, Palmoticeva 22, Zagreb

Na programu će biti posluženi voće, voda, čaj i veganski zalogajčići za okrjepu.

Što obući?
Obucite udobnu odjeću u kojoj možete vježbati jogu.

Cijena radionice:
40 eura (300 kuna ) za sve tri radionice joge ili 15 eura (115 kuna) za pojedinačnu radionicu.
Cijena za Mai Tri Healing:
Preporučena donacija 20 eura ( 150 kuna)

Saznajte više o Devi Mohan.

Meditativni program

U sklopu meditativnog programa imat ćete jedinstvenu priliku prisustvovati predavanju Devi Mohan – osobe koja je prošla velika i duboka iskustva s duhovnim majstorom i koja će na zanimljiv način ispričati svoj duhovni put te podijeliti sa nama događaje vezane za obilazak svetih mjesta u svijetu i susrete sa mnogim svecima i duhovnim majstorima.
Na neposredan način predstaviti će način rada duhovnog majstora Mohanjija te će održati vođenu meditaciju Moć Čistoće uz Šaktipat.

Meditacija Moć Čistoće

Svi mi vodimo brigu o čistoći svog fizičkog tijela tako što se tuširamo i nosimo čistu odjeću. Razmišljamo li međutim ikad o čistoći svog unutrašnjeg prostora? Kao i fizičko tijelo, unutrašnji prostor potrebno je održavati čistim kako ne bi došlo do raznih oboljenja.

Moć čistoće je duboka meditacija sa efektom čisćenja na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou. Mohanji ju je primio od uzašlih majstora te je bezuvjetno dana čovječanstvu da se pročisti, iscijeli i podigne svoju svijest.
Meditacija Moć čistoće vodi vas prema opraštanju, pozitivnosti i blaženstvu. Oslobođenje se degađa kada je naš unutrašnji prostor očišćen od potisnutih emocija, boli i raznih uvjetovanih navika. Kada se uspješno oslobodimo prošlosti, što uključuje događaje, traume, krivnju, mjesta i ljude mi postajemo s vremenom potpuno oslobođeni. Oprost iz srca postavlja zahvalnost na mjesto gdje se dotad nalazila bol. Bezuvjetna ljubav se rađa i život počinje imati svrhu.

Redovitom praksom, pozitivni učinci meditacije postaju jači te se život pojedinca tranformira.

Meditacija Moć čistoće ima svrhu dovesti vas do sebe samog.

Saznajte više o Mohanjiju.

Za sva pitanja obratite se na mobitele: 097/ 793 58 04, 097/ 602 93 98 ili na email [email protected]

Facebook event: Joga po čakrama