Jedinstveni trening s Don Conreaux-om u Istri

Updated

Krajem rujna Istra postaje meka za sve gong entuzijaste! Naime, od 20. do 25. rujna u samoj unutrašnjosti Istre (mjestu Gilešići) održat će se jedinstveni trening sa svjetski poznatim majstorom gong zvuka Don Conreaux-om u organizaciji Gong Grupe Hrvatska.

10516750_930592013665238_275646971290076150_n

Glavna tema treninga biti će prva izgradnja Starhange-a u Hrvatskoj. Gilešići se nalaze na Zmajevoj brazdi koja prolazi smjerom sjever-jug duž Istre i posjeduje poseban energetski potencijal. Prema Donovom učenju temelj megalitne Starhenge konstrukcije predstavlja pojačanje blagotvornog učinka energetskih točaka na ljude. Takvi energetski centri moći su zapravo ‘akupunkturne točke’ Zemlje.

Izgrađeni Starhenge bit će posebno mjesto gdje će polaznici treninga prolaziti meditacije, druženje i sviranje, no i nakon samog treninga ova posebna megalitna struktura ostat će na korištenje svim znatiželjnicima.

Na trenigu s Donom imat ćete priliku proučavati rune i kalendare drevnih civilizacija, proučiti korespondencije istaknutih konstelacija Sunčevog sustava i našeg svemira, sudjelovati u izgradnji Starhenge-a, megalitne strukture koja ima svojstvo koncentriranja i fokusiranja elektromagnetske energije, naučiti koje su dobrobiti takvih megalitnih struktura, sudjelovat ćete u ritualu inicijacije starhengea,  izvoditi tajne Gong rituale,sudjelovati u zajedničkim zvučnim ritualima kao što su zvučna kupka, koncert i ples, vježbati MEM Gong jogu (joga po mišićno emotivnim meridijanima), izvoditi vježbe s utezima i unaprijediti se u vođenju Gong joge, sudjelovati i proučavati ostala područja Donovog Gong puta kao što su izvođenje nadtonova, mantre i šruti, tretmani drevnim instrumentima (gongovi, zdjele, bubnjevi, školjka, diđeridu…)

U sklopu treninga od 25. do 27. rujna održat će se godišnje okupljanje međunarodnog vijeća Gong učitelja (ICGM).

Više o cijeni, prijavama i detaljima za radionicu saznajte na linku!

Foto: Gong Grupa Hrvatska