Izvještaj sa skupa Hrvatskog saveza za yogu

Updated

Dana 10.11.2018. godine održan je veliki skup Hrvatskog saveza za yogu koji je započeo u 18h u prostorijama Saveza na adresi Nova Ves 36.

Jelena Jadreško i Marco Bianco u ulozi predsjednice i dopredsjednika Saveza su pozdravili brojne nazočne i predstavili rad Saveza u posljednjoj godini njihovog mandata te buduće ciljeve i viziju Saveza.

Savez će raditi na slijedečim ciljevima:

Nazočnima je predstavljen prijedlog organizacije rada HSY kroz radne odbore kako bi se navedeni ciljevi ostvarili. Predloženi su sljedeći radni odbori:

Svi koji se odluče biti članovi HSY će na osnovi svojih kompetencija, želja i mogućnosti za rad u Savezu ponuditi svoju pomoć i rad kroz jedan ili više radnih odbora. Svi ljudi koji su se dali na raspolaganje za rad u odborima će biti birani u odbore od strane svih članova Saveza. Tako će radni odbori biti oformljeni i početi s radom na cilju za koji su se odlučili.

Molimo vas, imajte na umu da samo čistog srca, dobrotom, ljubavlju i zajedničkim radom to možemo postići. U svoj rad unesimo onu zajedničku nit yoge koju su prenosili mnogi učitelji prije nas u svoj njenoj različitosti djelovanja koju je imala kroz vrijeme i ljude koji su je prenosili. Yoga je budila i transformirala svijest ljudi, to radi i danas, danas je red na nas. To smo dužni yogi kad smo preuzeli odgovornost i odlučili biti yoga učitelji. To smo dužni svim učiteljima koji su to znanje prenijeli nama.
Nadamo se da ćete nam se pridružiti na ovom dugom putu pred nama i da ćemo zajedno zakoračiti.

Hvala vam svima od srca!
Članovi Hrvatskog saveza za yogu
Namaste!

 

Foto: Unsplash/Kelly Russo