Istražite svoje tijelo uz jogu i bodywork tehniku

Updated

U subotu, 7. travnja u Sangha Yoga centru održat će se masterclass Yoga & Bodywork s Ivom Richtermoc.

Obzirom na činjenicu da je prakticiranje joge u osnovi jedinstveno iskustvo, sve dobivene informacije na masterclassu poslužiti će kao inspiracija vježbačima da istražuju svoje tijelo i pokret unutar njega, u nadi da će nakon radionice bolje razumjeti nešto što će iskusiti prilikom osobne prakse.

iva richtermoc, bodywork, joga

Alternativna medicina pojam je koji se široko grana, a u lepezi različitih terapija i tehnika koje tu spadaju, susrećemo se i sa bodyworkom.

Bodywork je tehnika osobnog razvoja koja uključuje rad s tijelom kroz pasivnu manipulaciju. Bodywork tehnika također ima za cilj poboljšati držanje i posturu tijela, potaknuti svijest o konekciji tijela i uma ili manipulaciju elektromagnetskim poljem koje okružuje tijelo te na taj način utječe na zdravlje pojedinca.

Kroz dva sata radionice, odraditi će se sat praktične joge, razgibavajući i istežući tijelo snažnijim asanama kao pripremu za drugi dio classa, nakon kratke pauze, gdje ćemo u parovima proći osnove pasivnog istezanja kroz manipulativnu kontaktnu masažu.

Sudionici trebaju imati čistu i ugodnu odjeću, eventualno duplu u slučaju da se jako oznoje tijekom prakse, te ručnik za ispod lica zbog higijenskih razloga.

Masaža se ne vrši uljima već izvodi preko odjeće na prostirci.

Radionica je dostupna svima- početnicima ali i naprednijim vježbačima, osim osobama s eventualnim ozljedama kralježnice.

Radi lakšeg razumijevanja i individualnijeg pristupa, radionica je ograničena na max 14 osoba.

Cijena za Sangha polaznike / članove 80 kuna, ostali 100 kuna.

Rezervacija obavezna putem obrasca koji se nalazi na web stranici centra!

Foto: Sangha Yoga centar