Isplešite svoje emocije kroz ples

Updated

Ovu subotu, 11. svibnja održat će se još jedan Ecstatic Dance Croatia putovanjem kormilari Jarunsky, a Vla Di Mira zagrijava tijelo i duh prije plovidbe.

Ecstatic Dance je svjesni ples nastao u povezivanju s DJ kulturom i modernom elektroničkom muzikom. Svakoga puta drugi DJ svojim setom vodi transformaciju emocija kroz svoju muzičku viziju uz puno pažnje i senzibilnosti prema plesnoj grupi. Doživite inspirativno, sigurno i sveto mjesto za ples, osjećaj slobode u samoizražavanju, oslobađanju vašeg uma i tijela, povezivanje sa sobom i drugima oko vas.

Smjernice za Ecstatic Dance:

Razlika od ostalih plesnih praksi:

Vrijeme: 19 – 21h
Lokacija: Kuća Aikida, Koturaška 1 (u blizini Lisinskog)
Kontakt: Nikolina, [email protected]
FB grupa: https://www.facebook.com/groups/371884870062422/

Prijava je isključivo preko ONLINE PRIJAVNICE: https://goo.gl/forms/HOzDmQaYvBrdcL132

Preporučena donacija: 60 kn, za nezaposlene 40 kn (ostavlja se u škrabicu pri dolasku)

DJ Jarunsky
Jarunsky uživa u glazbi dugi niz godina, a svoju selekciju započeo je predstavljati publici početkom 2014. godine u programu Break Tha Funk. Danas prati široku paletu glazbenih smjerova pa su tako njegovi setovi eklektični i žanrovski neopterećeni. Iako najviše voli open air nastupe po šumama, jezerima i brdima, ni mračni klupski prostori mu nisu strani. Trenutno sa Agregat Sun-om surađuje na programu pod nazivom dubokotoplo, koji vas vodi na organsko, meditativno, etno putovanje kuglom, dok s M.I.L.E.-tom i J. Jay-em radi program pod nazivom L tuneL koji je orijentiran na deep-tech zvuk.

https://www.mixcloud.com/jarunsky-zgb

IMPRO DANCE WARM UP by Vla Di Mira
Vladimira svoje plesno istraživanje započinje susrečući se sa suvremenim plesnim tehnikama. Od tada, kroz pokret, počinje razumijevati sebe i svoju okolinu. Najviše je privlači stvaranje kroz improvizaciju bez zadanih formi i okvira. Kontakt improvizaciju smatra svojom bazom i na tom području se educira i djeluje kao pedagog. Kroz polusatno zagrijavanje veliku ćemo pažnju posvetiti dahu i njegovoj međuovisnosti s pokretom. Osvijestit ćemo naše tijelo te njegovu poziciju i kretanje u prostoru, kao i postojanje drugih osoba u našoj blizini. Kroz nekoliko suptilnih improvizacijskih zadataka dozvoliti ćemo našem tijelu da samo počne kreirati svoj jedinstveni pokret koji će vrlo brzo prerasti u ples vođen impulsima i vibracijama muzike.

Pozovite prijatelja putem FB eventa!