Iscijeli dušu – Radionica Kundalini joge sa Sandom Mešinović

Updated

Nakon što je dva mjeseca vodila radionice Kundalini joge, u Dohi u Kataru, Sanda Mešinović dolazi u Zagreb po drugi put, preko Indije, s novim vjetrom u leđima, novim iskustvima, a dio će podijeliti i s vama.

Pa ‘ajmo još jednom prepustiti se, uroniti u svoju Dušu.
Zagrliti ju.
Naučiti alate iscijeljenja.
Iscijeliti ♥

Kada smo povezani sa sadašnjim trenutkom, s Ovdje i Sada, ulazimo u prostor neutralnosti u kojem možemo osjetiti što je zaista stvarnost oko nas. U tom prostoru tišine, mi osjećamo duboku relaksaciju, odsustvo straha i možemo biti u iscijeljujućem odnosu sa sobom i s drugima.

Također, u tom prostoru možemo slušati naše unutarnje biće i imati pristup našoj intuiciji koju koristimo za vlastito iscijeljenje.
Na ovoj radionici istražit ćete različite mogućnosti koje vam nudi Kundalini joga, kako biste iscijelili dijelove duše koji trebaju biti iscijeljeni, povratit ćete vaš osjećaj harmonije i balansa na nivou vašeg fizičkog tijela, vaših emocija, vašeg uma i vaše Duše.

Ova radionica je sjajna prilika da otpustite stres, i da se regenerirate na dubljem nivou. Koristit ćete tehnike disanja i relaksacije u Kundalini jogi kako biste doveli vaše tijelo u balans, i upravo na ovoj radionici naučiti ćete neke alate iscijeljenja, koje možete primjenjivati u svakodnevnom životu. Svi ovi alati se mogu koristiti s djecom, partnerima i prijateljima.

The art of healing, the art of ecstasy, the art of God-consciousness has millions of names in mystic terms. It has to do with rhythm and reality. When the body is in rhythm, there is ease. When the body, or any part of the body goes out of rhythm, there is dis-ease.– Yogi Bhajan

Za radionicu je potrebno:

Radionica će se održati u nedjelju, 27. svibnja od 11 do 15 sati na adresi Požarinje XI, 10 b u Zagrebu.
I ovoga put organizatori su odabrali predivno mjesto za radionicu, čiji prostor će dodatno pridonijeti energiji radionice. Sve će vam biti jasno kad se prijavite i dođete. Mjesta su ograničena.

Organizatorica događaja:
Marina Zubak
098 207 937

Obavezne prijave na:
[email protected]
Naslov emaila: KUNDALINI
Nakon prijave na email, dobit ćete detaljnije informacije.

Donacija za radionicu je: 380 kuna

Radionicu vodi: Sanda Mešinović // Amrita Sandesh Kaur, Aquarian Teacher, KRI certificirani Instruktor

FB profil: Sanda Mesinovic (Amrita Sanesh Kaur)
FB stranica: S Fitness
FB event: Iscijeli DUŠU-radionica kundalini joge sa Sandom Mešinović

O učiteljici:

Rođena je 6. travnja 1980. godine u Banja Luci, Bosna i Hercegovina i jedna je od samo dva certificirana instruktora Kundalini joge u toj zemlji. Poznata po svojim tekstovima koji propituju stanje duha, sposobnost da volimo i želju za promjenom. Održala je preko 50 radionica s bubnjevima i meditacijama, redovno drži sate kundalini joge u Banja Luci, Tuzli, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, a upravo se vratila iz Dohe (Katar), gdje je na poziv, već dva puta boravila i radila. Također, u 2017. godini je bila sudionica velikih festivala, upravo s radionicama kundalini joge i to na EXIT festivalu u Novom Sadu, ARTZ festivalu u Tuzli, Festivalu Kundalini yoga u Austriji, i mnogim drugima. U 15-godišnjoj karijeri bila je jedna od najtrofejnijih grupnih i solo plesača u zemlji i inozemstvu, fitness trener zadnjih 12 godina i terapeut šamanske tehnike Soul Retrivel. Trenutno je na nastavku edukacije za Učitelja na Učiteljskom treningu Kundalini joge u Austriji, Level 2. Živi i radi – gdje god je Duša odvede.