Gong zvučna kupka u Splitu

Updated

Udruga Boja duše i Gong centar Prema Vama vas pozivaju na Gong zvučnu kupku koja će se održati 26. i 27. svibnja 2017. godine.

Gong kupka je oblik meditacije u ležećem položaju, jer tako postižemo maksimalnu opuštenost. Uobičajeno traje sat vremena. Svaki učesnik određuje svoju namjeru za kupku, kao što je na primjer; iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neželjenih emocija, opuštanje i sl.

Rijeka zvukova gongova slušatelja vodi u meditativno stanje, brišu osjećaj za prostor, vrijeme i ego. Njegov zvuk djeluje na staničnoj razini, i bez obzira na namjeru, djeluje tamo gdje je to potrebno. Cijelo naše biće rezonira sa zvucima gonga. Zvuk gonga potiče protok prane kroz čakre i meridijane (nadije) te uklanja energetske blokade (podsvjesne programe i traume).

gong zvučna kupka u splitu

Djelovanje zvuka gonga

U našim Gong zvučnim kupkama sviramo 8 Planetarnih gongova: Sunce, Zemlja, Pluton, Nibiru, Hiron, Mars, Saturn, Veneru i tradicionalni Chau i Fen Gong, tibetanske zvučne zdjele i razne instrumente ugodna zvuka.

Gong zvučnu kupku izvode SILVANA LESKOVAR i MIRJANA MAKSIMOVIĆ, certificirane zvukoterapeutkinje Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama centra i Peter Hess akademije – Hrvatska.

DATUM: 26. i 27. svibnja 2017. godine

VRIJEME: 20:00h – 21:30h

ORGANIZATOR: Udruga Boja Duše

ADRESA: Boja Duše, Put Firula 4, Split

CIJENA: 80.00 kn

PRIJAVE: Ivana 095 562 6156 / [email protected]

Facebook event: Gong Zvučna Kupka U Splitu, 26. i 27. svibnja

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta. Ponesite prostirku, jastučić, pokrivač i dovoljno tekućine zbog efekta detoksikacije.