Gong zvučna kupka na EXIT-u i Osječkom ljetu kulture

Updated

Na najvećem festivalu u regiji koji počinje ove srijede, prolomit će se zvuk Ekstravagance Planetarnih gongova iz Gong Centra Prema Vama iz Zagreba.

Iskusne gongašice i edukatorice zvukoterapije iz Peter Hess Akademije, Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, premijerno će nastupati na EXIT-u nakon niza nastupa od kojih pamtimo Otvorenje Europskih sveučilišnih igara 2016. godine u Zagrebu. Pridružit će im se i Anika Petrović iz Novog Sada.

Gong zvučna kupka na EXIT-u i Osječkom ljetu kulture

U vibracijama gongova možete uživati na Pachamama pozornici od četvrtka do nedjelje (6.-9. srpnja). Riječ je o novoj međunarodnoj oazi mira koju su organizatori EXIT-a pripremili za punjenje baterija uoči partija. Uz Silvanu i Mirjanu, Pachamama ugošćuje bubnjare, kirtan izvođače, didgeridoo majstore, basiste i glazbenike s dalekih Anda.

Ukoliko putujete na EXIT, svratite do Pachamame i uživajte u majstorski orkestriranom zvuku gongova svaki dan od četvrtka do nedjelje u 19.30 te u 22.30.

A za ostale koji ne stignu na Exit, Osijek nije daleko. Pratite Ekstravagancu Planetarnih gongova na Osječkom ljetu kulture gdje nastupaju s Rinaldom Rusjan iz Osijeka, kod Vodenih vrata u utorak 11. srpnja u 20 sati.

ekstravaganca planetarnih gongova u osijeku