Feldenkrais ATM® vikend radionica

Updated

Bilo da ste instruktor (joge, pilatesa, plesa…) i želite razumijevanje i svjesnost o povezanosti unutar tijela prilikom pokreta podići na višu razinu, ili “samo” aktivna i osvještena osoba koja svoje uobičajeno vježbanje želi unaprijediti kroz spomenuto osvještavanje, ili se samo želite osjećati ugodnije u vlastitom tijelu uz osjećaj lakoće u životu, ili otežano kretanje i bolove koji su posljedica ozbiljnih zdravstvenih problema želite svesti na minimum učenjem novih funkcionalnih obrazaca i podići kvalitetu života, dobrodošli ste na Feldenkrais ATM® dnevnu radionicu.

feldenkrais

Radionica će se održati 3. ožujka od 10 do 15 sati u Rekreativi Medical na adresi Bosutska 9, Zagreb (1.kat). Tijekom radionice predviđena je i pauza za ručak!

Feldenkrais ATM® lekcije potiču ljude da uvide navike pokretanja koje koristimo svakodnevno te kako uz pokret i svjesnost možemo otkriti nove funkcionalnije obrasce pokretanja.

Ovaj pristup učenja pomaže nam da shvatimo kako koristimo vlastito tijelo i mijenjamo navike ponašanja, posture i načina pokretanja koji uzrokuju kroničnu napetost i bol.

Pomaže nam unaprijediti posturu i disanje. Naučit će te kako reducirati stres, napetost i umor te olakšati bol i ukočenost.
Usvojiti ćete efikasne i fleksibilne pokrete kako bi uz minimalni napor ostvarili maksimalnu efikasnost bez upotrebe mišićnog napora već kroz shvaćanje kako vaše tijelo radi i djeluje. Organizirajte se!

Instruktor: Sven Erić, Feldendkrais pedagog
Prijave: [email protected] , 092 2095 770

Rezervacija je obavezna i vrijedi uz uplatu (upute šaljemo e-mailom)

Cijena radionice je 350 kuna

Kako se pripremiti:

Informacije o Feldenkrais konceptu i instruktoru:
www.feldenkrais.com.hr