Energija žene i muškarca: Formula za Ljubav

Updated

U nedjelju, 29. listopada od 10.30 do 17.30 sati u studiju OM joge održat će se Kundalini radionica Energija žene i muškarca: Formula za Ljubav.

odnosi, muškarac, žena

Kulture se mijenjaju, mi evoluiramo, generacije se mijenjaju, ali suština stara milijune godina – vječni ples Shive i Shakti – ne mijenja se, i jedino ovaj balans čini nas potpunima.

Svi znamo da postoje velike razlike između muškaraca i žena, i te su razlike bitne i značajne. Ova radionica namijenjena je i parovima i samcima, jer duboko u duši znamo da bez vječnog plesa Shive i Shakti nismo potpuni: brak i odnosi smatraju se najvišim oblikom joge.

Jogijska učenja razumiju prirodu polariteta: dana i noći, sunca i mjeseca, muškog i ženskog. Kundalini joga i učenja Yogi Bhajana daje odgovore na to kako i koliko se muškarci i žene razlikuju te kako te razlike komplimentirati kako bismo stvorili mir, sklad i ljubav. Kada se muškarac i žena spoje, njihova Yin i Yang energija se spaja, njihove aure se miješaju i dolazi do pročišćavanja: oni zajedno postaju drugačija, treća osoba.

Ova radionica pomoći će vam da bolje razumijete svojeg partnera, da shvatite koliko smo različiti, ali da se na temelju tih razlika možemo osjećati itekako voljenima i podržanima.

Teme koje ćemo obraditi:

Donacija:
400 kuna za rane uplate do 25. listopada
450 kuna za uplate nakon 25. listopada

Svoje mjesto možete rezervirati putem ispunjavanja obrasca koji se nalazi na stranici OM joge!