Energetska aromaterapija: Eterična ulja i čakre

Updated

Eterično ulje u sebi nosi ‘duh’ biljke, ono je njena ‘esencija’ i predstavlja njenu suštinu, njen životni princip. Eterična ulja su odlična potpora u procesu osobnog rasta i omogućavaju uvid u skrivene slojeve naše duše.

čakre

Početkom lipnja počinje dinamičan, praktičan i transformativan tečaj namijenjen svima koji već koriste eterična ulja i žele ih koristiti kao potporu pri osobnom rastu. Pozvani su svi koji se bave energetskim iscjeljivanjem i oni koje zanima dimenzija mirisa.

Voditeljica Nina Medved će vam na tečaju predstaviti dublji, suptilni nivo doživljavanja eteričnih ulja i preko vlastitih iskustava će maknuti veo tajne s eteričnih ulja.

Tema tečaja:

Praktični rad:

Tečaj će se održavati 3. lipnja od 10 do 18 sati, u Kući dijaloga na adresi Držićeva 10/V (zvono Milinović/Devčić), a prijave uz akontaciju od 200 kuna možete izvršiti do 29. svibnja na žiro račun kod Zagrebačke banke: HR1723600003110221644, Slobodanka Poštić, 10434 Strmec, Sviba 8, svrha: edukacija. Cijena iznosi 790 kuna!

Veličina grupe: 5-8 osoba. Tečaj se neće održati ako se prijavi manje od 5 osoba. Ako broj prijavljenih bude veći od 8, bit će zakazan još jedan termin za tečaj.

U cijenu su uključeni: skripte, dva preparata, mirisno druženje uz čajeve
Prijave: [email protected]
[email protected]

Foto: vitacost.com