Ecstatic Spirit Dance – Dance yourself out

Updated

Skini svoje maske, zaboravi sva “moranja”, prodiši i oslobodi svoju istinsku prirodu! Osjeti kako je biti slobodan od ograničenja vlastitog uma. Doživi kako je biti autentičan, lagan i prirodan. Kada živimo svoju isitnsku prirodu sve teče…živimo ljubav, lakoću, mir i obilje.

ecstatic spirit dance

U subotu, 23. ožujka održat će se još jedan Ecstatic Spirit Dance na kojem plešemo sebe! Što to znači?
To znači, da odlazimo u duboku meditaciju kroz pokret tijekom koje sloj po sloj otpuštamo kontrolu, skidamo maske i putujemo prema svojem biću, svojoj istini. Ponekada ono što je naša duboka istina stvara veliki unutarnji konflikt, jer je pretpostavka, da ako kažemo svoju istinu to neće biti prihvaćeno od okoline…na neki način ćemo biti odbačeni / kažnjeni / napušteni / izrugivat će nam se i sl.

Prijave su obavezne, broj mjesta je ograničen!
Lokacija: Ilica 47., Zagreb
Vrijeme: 18-21 sati
[email protected]
091 520 6461 Iva
www.solar-spirit.net

Participacija: 100kn za sve koji su upisani na mailing listu Solar Spirita, 150kn regularna cijena

Ecstatic Spirit Dance je način kojim se spajamo sa svojim pravim JA. Spajamo se sa svojom snagom, mudrošću, slobodom, autentičnošću, inspiracijom i dotičemo ljubav unutar sebe. Otpada sve što nije za naše najviše dobro, oslobađa se životna energija, rastvaraju strahovi i ograničenja, otvara se srce i oslobađamo vlastito biće. Ecstatic Spirit Dance je proces svjesnog kretanja koji nema unaprijed određenu formu i nije potrebno nikakvo predznanje.

To je ples kroz koji se oslobađamo potisnutih emocija, fizičkih napetosti, trauma, stresa, strahova i dopuštamo si propustiti energiju u bilo kojem obliku se ona pojavi. Pokrećemo „zaleđene“ dijelove sebe i na taj način oslobađamo ono što je potisnuto, zgrčeno, zaboravljeno i zarobljeno unutar našeg duh-tijelo sustava. Pretvaramo se u svjedoka promjene i polako otvaramo prostor da zaronimo dublje u vlastitu esenciju. Koliko smo hrabri predati se procesu toliko snažno sam proces iscjeljuje.

Detalji: https://solar-spirit.net/radionice/

Pozovi prijatelje putem Facebook eventa!