Dvodnevni tečaj uzdizanja sa Anandom i Davorom Vdović

Updated

Povodom 1.rođendana Nuvens centra, vikend 28. i 29. siječnja održat će se tečaj uzdizanja sa svjetski poznatim učiteljima joge Anandom i Davorom Vdović.

ananda vdović

Tijekom dvodnevnog tečaja možete naučiti jedinstvenu KRISHNA KRIYU – snažnu i pročišćavajuću tehniku koja energizira naše tijelo, čisti naš cijeli sustav na nježan ali snažan način i povezuje nas na našim višim Ja. Sama tehnika opisana je od Sri Krishne u Bhagavad Giti i jedino gdje se podučava je u ovom Shakti Yoga Programu.

Kao dodatak samoj tehnici Krishna Kriye naučit ćete se povezati i napuniti svoje tijelo s iscljeljujućim energijama Anđela, iscijeliti naših 6 različitih tijela (fizičko i suptilna tijela) i promijeniti stare, negativne i ograničavajuće obrasce i programe.

Naučit ćete kako se uskladiti sa svojom životnom svrhom, povezati se s onim najboljim i najsretnijim Budućim-Ja i privući najbolju moguću budućnost u svoje živote. Naučit ćete kako pročistiti svoju auru s 5 elemenata i mnogo više toga!

Tečaj traje od 10 do 17 sati, a cijena do 23. siječnja iznosi 400 kuna, za kasnije uplate cijena je 500 kuna.

Ananda podučava meditaciju i drži napredne tečajeve meditacije više od 40 godina i to tisućama ljudi diljem svijeta.Provela je godine u tišini i dugim meditacijama koje su je osposobile da prenosi svoje znanje i iskustvo mnogim ljudima koji dolaze na njene tečajeve.

Više o Anandi na:www.anandasart.com

Davor je uspješan life-coach,muzičar,kompozitor i poznati konzultant za Jyotish – vedsku astrologiju,ayurvedu i pranayamu i u tim područjima ima preko 30 godina iskustva.Također,ima desetljeća iskustva u različitim duhovnim tehnikama. Učio je ayurvedu od Deepaka Chopre i drugih učitelja i podučavao je različite duhovne tehnike dugi niz godina.

Više o Davoru na: www.substanceoflife.com

Zbog ograničenog broja mjesta i velikog interesa potrebno je prijaviti se što prije i rezervirati svoje mjesto na: [email protected] ili 099/6754-175. Uplate možete izvršiti na žiro račun IBAN: HR 1423600001102495231.