Divya za Advent poklanja Mindful Yin joga sat

Updated

U skladu s blagdanskim duhom dar darivanja, Divya yoga studio odlučilo je razveseliti sve ljubitelje joge i daruje svima zainteresiranima dva besplatna mindful joga sata.

U periodu Adventa do četvrtka 22. prosinca Divya yoga studio vas poziva na dva besplatna sata Yin yoge bilo koji utorak ili četvrtak u 18.45 sati. Upoznajte ovaj miroljubiv i meditativni stil joge i obogatite svoj Advent.

divya

O yin jogi

Nježan, opuštajuć i pasivniji stil joge, kao stvoren za završetak radnog dana, divan balans nakon stresnih i užurbanih yang aktivnosti !
Kroz duže meditativno zadržavanje u pasivnijim yoga položajima (3-5 min), Yin joga promovira relaksaciju mišića, a dublja vezivna tkiva poput ligamenata, tetiva i fascije, potiče na aktivnost u obliku nježnog istezanja. Takav pristup asanama vodi ka poboljšanju cirkulacije u zglobovima i povećanju fleksibilnosti.

Zadržavanjem u položajima također kultiviramo prihvaćajuću svijest o tijelu i svemu što se događa u sadašnjem trenutku te na taj način stabiliziramo i osnažujemo srce i um.

Voditeljica je Valentina Benc, a dobrodošli su svi, bez obzira imate li iskustva u jogi ili ne.

Više saznajte na: Divya u Adventu poklanja dva besplatna sata MINDFUL YIN yoge po vašem izboru