Divine summer joga retreat na otoku Visu

Updated

Od 25. lipnja do 2.srpnja održati će se sedmodnevni joga retreat u mjestu Rukavac na južnoj strani otoka Visa, 15 min hoda od plaže Srebrna. Program će voditi međunarodno poznata joga učiteljica Lea Lončar i Nikola Drviš-Grk, voditelj udruge ‘Podrška zdravlju’, joga učitelj i bodywork praktičar.

1f2b18ec-e679-4a34-b708-4d5450f5e572

Joga retreat je prilika da se povučemo iz svoje svakodnevice i zaronimo u sebe – u smijeru vlastite duše. Tada i naše svakodnevne aktivnosti bivaju vođene intuicijom, koja izvire iz dubljih slojeva našeg vlastitog bića.

Program će započinjati jutarnjom meditacijom, vježbama disanja i čišćenja (pranajama i kriya), a nastaviti će se satovima Vinyasa i Hatha joge. Nakon doručka slijediti će teoretsko – praktična predavanja iz joga filozofije, resoursinga, bodyworka i ostalih područja vezanih uz podršku cjelovitom zdravlju. Čitavo popodne biti će namjenjeno kupanju i istraživanju prelijepog otoka Visa, a nakon večere novo okupljanje biti će prilika za druženje, kontemplaciju i večernju meditaciju. Retreat je međunarodnog karaktera te će voditelji govoriti na engleskom jeziku.

Retreat će se održati na imanju ‘Pod kistom’, a osim joga programa uklopljenog u mediteranski ambijent, polaznici će moći uživati u organskoj vegetarijansko/veganskoj prehrani, dobiti ayurvedsku ili shiatsu masažu te imati satove sup joge.

Za više detalja saznajte na Divine summer Yoga Retreat, Croatia 2016!