Ciklus joge za potpune početnike

Od ponedjeljka 1. listopada do petka 12. listopada (10 radnih dana) počinje ciklus osnova joge namijenjen svima onima koji žele krenuti od početka. Okupljanje je u 7 sati u Divya yoga centru u sklopu Ashtanga Mysore sata i grupno će se prolaziti osnove joge.

osnove joge. divya joga

Učit će se tehnike disanja, Pozdravi Suncu (položaji i pokreti koje spajamo sa dahom) te statični joga položaji – asane. Ciklus se bazira na Ashtanga Vinyasa metodi. U ponedjeljak 1. listopada i ponedjeljak 8. listopada nakon završenog sata joge ostat će se zajendo na vođenoj 15-minutnoj Mindfulness meditaciji.

Rano jutro najbolje je vrijeme za praksu: razbudimo se, ubrzamo probavu, razgibamo kralježnicu i izoštrimo koncentraciju za ostatak dana. Uz podršku grupe i voditelja stvaramo naviku da se svako jutro barem malo posvetimo sebi.
Praksa će trajati oko sat vremena svaki dan (od 8 ujutro), a nakon par dana prilagoditi ćete ju svome ritmu i naučiti prakticirati sami.

Molimo napomenite voditeljici ako imate nekih zdravstvenih problema na koje treba obratiti pozornost. Položaji i praksa mogu se prilagoditi za svakoga.

Voditeljica: Tena Rebernjak
Cijena: Dva tjedna za 220 kuna

Nakon ciklusa možete se pridružiti redovnom jutarnjem programu joge do kraja mjeseca za dodatnih 100 kuna.

Prijave na: [email protected] sa naznakom “Početnički ciklus yoge”.

Za vrijeme ciklusa, Mysore Ashtanga satovi održavaju se regularno.

Foto: Divya yoga centar