Ciklus joge za potpune početnike

Updated

Od ponedjeljka 1. listopada do petka 12. listopada (10 radnih dana) počinje ciklus osnova joge namijenjen svima onima koji žele krenuti od početka. Okupljanje je u 7 sati u Divya yoga centru u sklopu Ashtanga Mysore sata i grupno će se prolaziti osnove joge.

osnove joge. divya joga

Učit će se tehnike disanja, Pozdravi Suncu (položaji i pokreti koje spajamo sa dahom) te statični joga položaji – asane. Ciklus se bazira na Ashtanga Vinyasa metodi. U ponedjeljak 1. listopada i ponedjeljak 8. listopada nakon završenog sata joge ostat će se zajendo na vođenoj 15-minutnoj Mindfulness meditaciji.

Rano jutro najbolje je vrijeme za praksu: razbudimo se, ubrzamo probavu, razgibamo kralježnicu i izoštrimo koncentraciju za ostatak dana. Uz podršku grupe i voditelja stvaramo naviku da se svako jutro barem malo posvetimo sebi.
Praksa će trajati oko sat vremena svaki dan (od 8 ujutro), a nakon par dana prilagoditi ćete ju svome ritmu i naučiti prakticirati sami.

Molimo napomenite voditeljici ako imate nekih zdravstvenih problema na koje treba obratiti pozornost. Položaji i praksa mogu se prilagoditi za svakoga.

Voditeljica: Tena Rebernjak
Cijena: Dva tjedna za 220 kuna

Nakon ciklusa možete se pridružiti redovnom jutarnjem programu joge do kraja mjeseca za dodatnih 100 kuna.

Prijave na: [email protected] sa naznakom “Početnički ciklus yoge”.

Za vrijeme ciklusa, Mysore Ashtanga satovi održavaju se regularno.

Foto: Divya yoga centar