Buvljak OM joge: Kupuj prodaj jogijske krpice!

Updated

Imate viška krpica za jogu? Fali vam robe za vježbanje? Nemate što obući za doći na jogu, a ormar vam je pun odjeće za vježbanje? Kad otvorimo ormar, iz njega ispadaju tajice, majice, topići, štucne… zgrabimo najdraže, ostalo poguramo natrag u ormar, i sretni otrčimo na sat joge! Na povratku kupimo još koju majicu – jer toga uvijek fali – i uguramo je na vrh one hrpe u ormar.
buvljak, tajice, topići, majice.

buvljak, tajice, topići, majice

Jogiji se trude ne gomilati, davati višak, otpuštati neželjeno… Baš zato OM joga organizira buvljak odjeće, obuće i rekvizita za jogu i sve slične „sportove“. Kupujmo i prodajmo zajedno – i svi ćemo uživati!

Imate li možda samo majicu ili dvije viška – dobrodošli ste! Nemate para za skupu sportsku odjeću? Dođite i kupite od nas koji ne nosimo našu! Imate cijeli ormar viška? Jupi! Imate kotač za jogu a ne znate što s njime? Masažer za fasciju? Kuglice za meditaciju? Donesite – jer svi smo željni nama nove i iznenađujuće jogijske opreme, i ona će na OMovom Buvljaku zasigurno pronaći sretnog novog vlasnika.

Buvljak OM joge je zamišljen kao druženje i smijanje jogija u opuštenoj atmosferi studija OM joge, razmjenu odjeće i opreme, iskustava – i vjerojatno poneke asane.

Prije Buvljaka, u nedjelju 13. listopada od 9 do 10h – održat če se besplatan sat joge za sve!

Želite li prodavati svoju opremu ili možda pokloniti, javite se Nini mailom na [email protected] ili telefonom 098/9011 939.

Posjetite i pozovite prijatelja putem Facebook eventa.