Besplatno uvodno predavanje – Shakti meditacija

Updated

Centar osobnog razvoja Nuvens u četvrtak, 1. prosinca u 18 sati organizira besplatno predavanje o Vedskoj meditaciji s mantrom.

meditacija, tečaj, ljubav

Osim samog predavanja tijekom vikenda 3. i 4. prosinca od 10 do 13 sati održat će se i tečaj za sve one koji žele naučiti tehnike koje vam mogu pomoći kod akutne ljutnje ili bijesa, depresije, straha i drugih neugodnih emocija, te tehniku disanja kojom dovodimo tijelo i um u balans.

Shakti meditacija je jednostavan i prirodan alat koji nam omogućuje da se svakodnevno i lako opet povežemo s neograničenim izvorom snage u nama koji je naša prava i istinska priroda.

Na dvodnevnom tečaju dobit ćete osobnu mantru i naučiti samostalno meditirati. Redovitom svakodnevnom praksom meditacije kod kuće 15-20 min dva puta dnevno ponovno ćete probuditi sve svoje skrivene potencijale, povezati se sa sobom i upoznati svoje pravo ja, dotaknuti neograničeno polje svijesti i uživati u osjećaju beskonačne slobode, mira, ljubavi i radosti – svim značajkama finijih i dubljih nivoa svijesti u kojima smo jednaki i jedno sa svime.

Informacije i prijave možete dobiti na tel: 099/6754-175, a predavanje i tečaj održat će se u Centru osobnog razvoja Nuvens na adresi Zagrebačka cesta 156 B/3.kat.

Opširnije o predavanju i tečaju saznajte na Besplatno uvodno predavanje – Shakti meditacija.