Ashtanga radionica s Kirsten Berg i Mitchell Goldom

Updated

Od 26. do 30. srpnja, We DU yoga u Dubrovniku ponovno organizira tradicionalnu Ashtanga joga radionicu s velikanima ove vještine Kirsten Berg i Mitchell Goldom.

Ashtanga radionica sa Kirsten Berg i Mitchell Goldom

Pod vodstvom ovo dvoje stručnjaka, posjetitelji će tokom pet dana radionice imati priliku detaljno se upoznati s ovom vrstom joge. Kirsten i Mitchell autorizirani su voditelji drugog stupnja Ashtanga joge, s višegodišnjim iskustvom rada po svijetu.

Osim tradicionalne Mysore prakse, polaznici će imati priliku kroz razgovor i pitanja dobiti uvid u dugogodišnje znanje i iskustvo o jogi od ovo dvoje učitelja. Odgovarat će na mnoga pitanja poput zašto KP Jois organizira praksu na ovaj poseban način i podijeliti svoje znanje stečeno tijekom vremena koje su proveli s Gurujiom i Sharathom.

U sklopu Ashtanga joga radionice,  ovom će prigodom svim prisutnima demonstrirati i Rolfing tretmane  učinkovite i intenzivne seanse kojima je cilj tretiranje cijelog tijela. Osim što su iznimno korisne, ove vježbe mogu biti zanimljive za masere, terapeute i fizioterapeute. Gold je inače napredni praktičar i stručnjak u tom području, s preko 35 godina iskustva.

Pozvani su svi, bez obzira na stupanj naprednosti u vježbanju.

Za dodatne informacije i prijave posjetite web stranicu We DU yoga ili Facebook event: Ashtanga Yoga with Kirsten Berg and Mitchell Gold in Dubrovnik.

U nastavku pogledajte fotografije kako je bilo na prošlogodišnjoj ashtanga radionici u Dubrovniku.

ashtanga joga

we du yoga

ashtanga yoga

rolfing tretman