Ashtanga Mysore satovi sa Irenom Bartolec

Updated

Od 3. do 7. lipnja u Pink Elephant Yoga House dolazi dugogodišnja učiteljica joge Irena Bartolec. Irena će i ove godine provesti neko vrijeme u Zagrebu, te ako je vaša svakodnevna praksa Ashtanga svakako nemojte propustiti gostovanje iskusne autorizirane Ashtanga joga učiteljice.

Jutarnji satovi od ponedjeljka do petka trajat će od 7.30 do 9.30 sati.

irena bartolec, mysore

O Ireni

Irena Bartolec je prvenstveno učiteljica Ashtanga joge autorizirana od strane KPJAYI ashtanga instituta i voditelj Ashtanga Yoga Mysore programa u Seminyak Yoga Shali na Baliju. Irena ima 15 godina bogatog iskustva u području joge. 2004 godine je otvorila joga studio u svom rodnom gradu Zagrebu gdje je tokom 10 godina podučavala tradicionalni Ashtanga i Vinyasa program.
2014. godine je autorizirana od strane KPJAYI Ashtanga instituta u Mysoru, Indiji. Imala je prilike učiti od tradicionalnih učitelja iz cijelog svijeta kao što su Sri. K. Patthabi Jois, Sharat R. Jois, Rolf Naujokat, Richard Freeman, Lino Miele i mnogi drugi. Njihovo veliko znanje i velikodušnost su omogućili Ireni da upozna razne stilove joge i filozofije.

Irena također ima iskustvo u području kineziologije, prenatalne i postnatalne joge, restorativne i vinyasa joge, pilatesa i raznih drugih programa orijentiranih na zdravlje i blagostanje. Njeno učenje se bazira na balansu snage i poravnanja s ciljem otvorene i istovremeno uzemljene joga prakse. Irena trenutno živi na Baliju sa svojom kćerkom. Osnivač je i direktor projekta Ashtanga Yoga Mama te svake godine organizira retreatove i radionice na Baliju i Europi.

Pozovite prijatelja putem FB eventa!

Foto: Pink Elephant Yoga House