Aktivan joga odmor u Istri

Updated

Aktivan joga odmor u Istri omogućuje vam boravak izvan grada, u ugodnom prirodnom okruženju s puno odmora i opuštanja u kombinaciji sa joga satovima, posebno usmjerenim reguliranju stresa te otpuštanju napetosti. Prostor gdje to sve možete ostvariti i uz to imati osiguran mir i privatnost je Stancija Glavini u Istri. Jogu će voditi certificirana i aktivna joga učiteljica Vanja Ilisić, koja se bavi jogom već dugi niz godina i ima svoj studio Šareni slon u Varaždinu. Očekuje vas i zdrava ayurvedska prehrana. U nastavku saznajte sve o idiličnom joga vikendu u Istri.

aktivan joga vikend u istri

Više o smještaju

Na Istarskom ladanjskom imanju od oko 30.000 m2, koje se nalazi na južnim padinama Dragućke Vale, nalazi se stancija Glavini. Stancija se sastoji od 3 komforna restaurirana objekta koja čine jednu cjelinu, oazu za potpuni odmor u netaknutoj prirodi. Glavni objekt je velika Villa renovirana u rustikalnom stilu sa svim modernim detaljima koja se sastoji od 5 spavaćih soba s 5 kupaonica, velikom kuhinjom, blagovaonom i dnevnom sobom za čitanje, TV-om, WIFI.jem i svim ostalim potrepštinama za ugodan boravak 10-12 osoba. Pored Vile nalazi se objekt za relaksaciju, smješten uz vanjski bazen veličine 8x4m, sa saunom, fitness dijelom, tušem, toaletom i velikim roštiljem. Pomoćna kuća ili kuća za goste je sa jednom spavaćom sobom, modernom kuhinjom, dnevnim boravkom, kupaonicom i velikom terasom s koje se prostire prekrasni pogledom na cijelu dolinu. Ukupni smještajni kapaciteti su 2-4 gostiju.

stancija glavini

Na imanju se bave s ekološkim uzgojem voća i povrća. Tu se nalazi nasad od preko 300 stabala ekološki uzgajanih maslina, zatim raznog sezonskog voća (smokve, trešnje, višnje, jabuke, kruške, šljive..) i povrća koje koriste u kuhinji. Oko ekološkog imanja Glavini nema objekata, buke i gradske vreve. Ukoliko želite svoje joga iskustvo produbiti, želite mir, tišinu, buđenje uz pjev ptica u mediteranskoj idili, sa prekrasnim krajolikom i netaknutom prirodom s puno pozitivne energije, koja odmara, opušta i oporavlja samim boravkom ovdje, nećete biti razočarani.

Više o joga vikendu

Joga sadrži znanje o inteligentnom načinu kretanja tijela. Asane (vježbe) i pranajame (tehnike disanja) jačaju koštano – mišićni sustav, pomažu održavanju zdravlja kralježnice, uravnotežuju funkcije metabolizma, imunog i živčanog sustava. Također, poboljšavaju cirkulaciju svih tjelesnih sokova, povoljno djeluju na dišni i probavni , neutraliziraju umor, napetost i stres, te unapređuju mentalno zdravlje. Satovi će biti laganijeg te srednjeg intenziteta, tako da se možete priključiti svi bez obzira na dob i fizičku spremnost te prethodno prakticiranje joge. Bez obzira jeste li novi na putu joge i samorazvoja ili želite produbiti svoju praksu joge u prekrasnom prirodnom okruženju, više ste nego pozvani! Ovo je prilika za punjenje baterija, vraćanje sebi i introspekciju, no i za druženje i stvaranje novih prijateljstava. Zaista odmor za tijelo, um i dušu – nešto što nam je svima sve potrebnije. Vratite svom tijelu što mu dugujete, odmorite se aktivno i relaksirajuće u unutrašnjosti Istre uz fokus na same sebe, pravilnu prehranu i dobre vibracije okoline i shvatit ćete da ste vi sami izvor zdravog tijela i uma, ako si to dozvolite.

joga vikend Istra

Vanja Ilisić, certificirani je joga učitelj RYT 200 te se dalje educira na RYT 500 programu u njoj najmilijoj i inspirativnoj shali Gaia yoga u Zagrebu, pod vodstvom Sandre D. Bianco i Toma Ritchera. Vodi studio joge u Varaždinu te kroz razne aspekte i aktivnosti udruge nastoji pozitivno djelovati na poboljšanje kvalitete života.

12.05. PETAK – Varaždin – Draguć – Cerovlje
13.05. SUBOTA – Cerovlje
14.05. NEDJELJA – Cerovlje – Varaždin

joga vikend

CIJENA ARANŽMANA (baza 12 osoba): 1.510,00 kn
Cijena aranžmana uključuje:

Zamisao joga putovanja jest posvetiti vrijeme samo sebi, a omogućujemo vam to u prekrasnoj
prirodnoj okolini sa naglaskom na ayurvedsku prehranu. Vrijeme posvećeno sebi od
neprocjenjive je važnosti za naše psihofizičko zdravlje, a ambijent prekrasne Stancije Glavini
pruža nam mjesto u kojem se možemo potpuno opustiti i pobjeći od svakodnevne gradske
gužve, stresa i napetosti, kojih smo svijesni tek kad damo sebi priliku da se opustimo.
Vjerujte nam ovaj vikend je potpuna relaksacija za um i tijelo!

Aktivan joga vikend u Istri organizira turistička agencija Lily tours.

Kontakt: Ljiljana Čulek
VARAŽDIN, Pavlinska 3
Tel: 321-110, 321-112

Web: Lily tours

Facebook: Travel Agency Lily-Tours

Facebook event: Aktivan odmor u Istri

Foto: Stancija Glavini