7 razina egzistencije

Updated

Kojih je to 7 razina od kojih smo svi sazdani?

Da li djeluju samostalno ili utječu jedna na drugu?

Kako postići uravnoteženost i sklad među njima?

Kada jedna ne radi kako treba, mogu li ostale pomoći?

Može li znanje o 7 razina egzistencije pomoći u kontroli tjelesne težine, emocionalni teškoćama ili u poboljšanju međuljudskih odnosa?

Drevna vedska znanost daje odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

I ono najvažnije – daje jednostavna i praktična rješenja, vježbe kojima se djeluje na svaku razinu zasebno ili sve od jednom.

7 razina egzistencije

Tečaj vodi Davor Vdović

Davor je hrvatski glazbenik i life-coach. Zadnjih je 30 godina u potpunosti posvećen putu samospoznaje, glazbi i međuljudskim odnosima u cijelosti. U tih je tridesetak godina napravio na tisuće konzultacija, što u Hrvatskoj što izvan nje, služeći se pri tom, kako zapadnom, tako i vedskom astrologijom te Ayurvedom. 1990. godine prvi puta susreće dr. Deepaka Chopru i pohađa njegove seminare.

Iskusan je instruktor tehnika disanja (pranayame). Od 2001. godine Davor u svojoj konzultativnoj praksi objedinjuje Jyotish, Ajurvedu i Vastu. Također je radio mnoge partnerske konzultacije (privatne i poslovne), koristeći astrološko znanje o kompatibilnosti. Sretan je roditelj i sretno je oženjen.
Prije nekoliko godina, vidjevši da ljudi imaju sve više problema u međuljudskim odnosima, njegova tiha i blažena bračna suputnica Ananda daje mu ideju da stečeno znanje podijeli s onima koji to žele.
Davorova empatija i razumijevanje učinit će vaše susrete nezaboravnim iskustvom.

I za kraj, nadam se da ćete znati prepoznati važnost ove radionice i priključiti nam se na još jednom prekrasnom druženju znanju i ugodnoj atmosferi.

Vrijeme: 1. travnja od 10-17 sati

(pauza za ručak od 13-14 sati)

Mjesto: Nuvens yoga centar i centar osobnog razvoja, Zagrebačka cesta 156 b

Cijena:

Rezervirajte svoje mjesto što prije:

1.      prijavom na mail: [email protected] ili na mob: 099 6754 175

2.      uplatom iznosa od 300 kuna na žiro račun: Matrix,obrt za poduku, IBAN:HR1423600001102495231, svrha doznake: Tečaj 7 razina.

Facebook event: 7 razina egzistencije

davor vdović