Iscjeljivanje kristalima prema horoskopskom znaku

Kristali i drago kamenje jedan su od najčudesnijih skupina organskih tvari koji  su nastali dok se Zemlja formirala i nastavili se preobražavati dok se i sama planeta mijenjala.

Imaju i daju vlastitu vibracijsku energiju kao živa bića koja nam se prenose u obliku liječenja i terapije.

I mi nosimo vlastitu svjesnost i astrološke karakteristike, pa je korisno znati koji kristali i drago kamenje rade najbolje s našim fizičkim tijelom i našim unutarnjim bićem – na temelju onoga za što smo predodređeni u ovom životu. Postoje tradicionalna draga kamenja povezana s mjesecom rođenja, no postoje i kristali koji su važniji za vaš sunčev znak ili astrološki znak zodijaka.

Putem odabranog datuma rođenja naše duše, našeg Sunčevog znaka (ili glavnog znaka zodijaka), možemo izabrati iscjeljenje putem kristala i dragog kamenja koje nam je potrebno.

Svaki astrološki znak, kristal i drago kamenje će nam pomoći, vibrirajući uz istu frekvenciju s kojom imamo tendeciju rezonirati u našem svakodnevnom životu.

Iscjeljivanje kristalima prema horoskopskom znaku

Ovan

Element: vatra

Ovan je prvi znak zodijaka – incijator, s jakom voljom i snažnom osobnošću da ide zajedno s njom. Vatrenog ponašanja, sigurni su i dinamični u svakom smislu te riječi i uživaju biti šefovi i začetnici novih ideja.

Kristali i drago kamenje za Ovna:

Bik

Element: zemlja

Bik je vrlo stabilan i uzemljiva vrsta individualca, koja također utjelovljuje tvrdoglavost i lojalnost. Pod vladavinom Venere, Bik je strastven i obično kombinira ljubav prema drugima s praktičnosti, dok istodobno održava povezanost s materijalnim dobrima.

Kristali i drago kamenje za Bika:

Blizanci

Element: zrak

Blizanci pod vladavinom komunikacijskog planeta Merkura, podijeljenu osobnost unutarnje i vanjske analize – s jakim osjećajem mentalne logike.

Kristali i drago kamenje za Blizance:

Rak

Element: voda

Rak je prvi znak vode zodijaka, ali i prirodnog njegovanja. Rakom vlada Mjesec pa stoga oni imaju prirodno žensku energiju koja je u dodiru sa svojim domom i obitelji, prošlošću, emocijama i drugim empatičkim sposobnostima.

Kristali i drago kamenje za Raka:

Lav

Element: vatra

Lav je vatreni znak u kretanju; oni imaju svu strast i ambiciju vatrenog elementa, iznimno su sigurni u sebe i dobro im je u njihovoj koži, uvijek donose zabavu i uživanje onima oko njih.

Kristali i drago kamenje za Lava:

Djevica

Element: zemlja

Djevica je najreprezentativniji znak za humanitarizam i perfekcionizam. Kao promjenljivi znak Zemlje, osjećaju se najviše uzemljene kad su stvari na njihovom mjestu, a odnosi čvrsti i sigurni. Oni imaju nultu toleranciju za zabušavanje, bilo u mentalnim ili fizičkim područjima (uključujući higijenu!).

Kristali i drago kamenje za Djevicu:

Vaga

Element: zrak

Vaga se ogleda u glifu Vaga, koja je reprezentativna za njihovu urođenu dvojnost i polarnost. Znak je najčešće povezan s odnosima i partnerstvom, ovaj znak je najugledniji kada nema nepravde ili sukoba i uživa u društvu drugih. Oni traže ravnotežu u svim partnerskim odnosima.

Kristali i drago kamenje za Vagu:

Škorpion

Element: voda

Škorpion je poznat po tome što ima smireno ponašanje, osim ako ga ne napadate.  Oni su intuitivni, zainteresirani za tamne strane života, ali i izrazito spiritualni. Međutim, njihove su emocije snažne i fiksirane, a također su vrlo psihološki povezane i imaju snažnu seksualnu stranu.

Kristali i drago kamenje za Škorpiona:

Strijelac

Element: vatra

Strijelac je predstavljen kao lik Kentaura Strijelca, pola zvijeri, pola čovjeka. On predstavlja dvojnost njihove vatrene osobnosti i viših umova: oni su prisutni fizički (i sasvim spontani i zabavni u toj prisutnosti), ali uvijek usmjeravaju svoju strelicu u nepoznato kako bi istražili nevidljivo. Istina i filozofija su njihove snage.

Kristali i drago kamenje za Strijelca:

Jarac

Element: zemlja

Jarac je odgovoran, vodeći i karijerni pionir zodijaka. Naizgled hladni i bez emocija, ti pojedinci imaju tendeciju da jednostavno stave sve svoje napore na ono što smatraju dostojnim. Kao i njihov simbol, koza, oni su izuzetno sigurni i penju se najvišim vrhovima, čak i ako izgleda da ne bi trebali.

Kristali i drago kamenje za Jarca:

Vodenjak

Element: zrak

Vodenjak je znak koji se povlači u introvertiranost kako bi bolje izanalizirao situaciju dok povremeno postaje ekstroventirani humanitarac. Oni imaju velike težnje i snove i imaju velike utjecaje na svijeta zodijaka.

Kristali i drago kamenje za Vodenjaka:

Ribe

Element: voda

Ribe su završni znak zodijaka koji simbolizira dolazak oko punog kruga u našem fizičkom i duhovnom rastu. Oni imaju duhovno zasnovani način razmišljanja, izuzetno su intuitivni i empatični i imaju interes za razumijevanje svih aspekata karme, religije i duhovnosti.

Kristali i drago kamenje za Ribe:

Izvor: withloveandlight.co
Foto: unsplash.com
Pripremila: Karmela Delišimunović