Yoga Poga Shmoga – zabavna literatura za male i velike

Updated

YOGA POGA SHMOGA! je dražesna priča o odnosu između brata i sestre koji je testiran kada Mitzi odluči vježbati jogu sa svojim prijateljima, umjesto da se druži sa svojim mlađim bratom, Axelom. Osjećajući se izostavljeno, Axel prezire novu aktivnost svoje sestre  izvikujući frazu ‘Joga Poga Shmoga!’ No mijenja svoje mišljenje kada mu sestra ponudi mat za vježbanje, Axel počinje zamišljati da je mat čarobni tepih na kojem uči joga poze. Uskoro počinje uživati u radosti i miru koje mu joga pruža te inspirira cijelo svoje susjedstvo da započnu prakticirati jogu.

slikovnica

Autorica slikovnice je Sonia Jones, osnivačica web stranice Sonima.com, zajedno s hvaljenim ilustratorom Toddom Dakinsom. S obzirom da je u posljednjih nekoliko godina porasla popularnost joge za djecu, ovakva slikovnica je i više nego potrebna kako bi jogu još više približila mlađim naraštajima.

YOGA POGA SHMOGA! pomaže djeci i obiteljima da uče o prednostima joge na pristupačan način i potiče ih da uključe jogu u svakodnevan život.

Izvor: sonima.com