Riješite se toksina iz pluća pomoću himalajske soli

Updated

U 2 litre kipuće vode dodajte 200 grama himalajske soli  spremni ste za inhaliranje i odlično čišćenje pluća na koja često zaboravimo kada je u pitanju borba s toksinima.

Otopinom se inhalirajte i ujutro i navečer, a koje su sve dobrobiti soli s najviše planine saznajte u nastavku teksta.

Himalajska sol djeluje: antimikrobno, antibakterijski, protugljivično i protuupalno. Ova sol snaži imunitet te djeluje kao ekspektorans, a to znači da potiče izbacivanje viška sluzi iz pluća.

Naime, u današnje vrijeme zrak koji udišemo sve je više zasićen toksinima, brojnim nečistoćama, prašinom i smogom. Zato naša pluća postaju sve osjetljivija pa smo skloni prehladama, alergijama, astmi i bronhitisu. Upravo ovom inhalacijom tegobe svakodnevnice lako pobjedite.himalajska sol

U ovoj inhalaciji, čestice himalajske soli djeluju tako da stanjuju i isušuju sluz u plućima te istovremeno vlaže membrane, što uvelike olakšava tegobe astme, alergija, suhog kašlja, gripe, prehlade i sinusitisa. Himalajska sol potiče eliminaciju sluzi iz pluća, ima protuupalna svojstva te smanjuje histaminsku reakciju, što znači da izvrsno pomaže kod alergija. Poznato je da zrak zasićen solju uništava bakterije, pa samim time ublažava kašalj i astmu, smanjuje hrkanje te pridonosi mirnom snu.

Ružičasto zlato kako još zovu himalajsku sol čisti cijeli respiratorni sustav od bakterija, koje mogu biti okidač za napadaje astme. Budući da se čestice soli lako apsorbiraju, one prodire duboko u plućna tkiva te ubrzava čišćenje od različitih patogena i toksina.

Izvor: Tvornica zdrave hrane
Foto: Pinterest