Meditirati je lakše uz Meditation Studio aplikaciju

Updated

Ukoliko se ne možete pridržavati svoje odluke da ćete redovito prakticirati meditaciju, aplikacija Meditation Studio koju je osmislio Apple, može vam pomoći.

aplikacija meditacija

Ponekad je teško čvrsto se držati svojih odluka, osobito ako su one novogodišnje. A ponekad su nam sve već vođene meditacije dosadile i u potrazi smo za novima. Ova aplikacija nudi neograničen pristup na više od 200 izvornih meditacija koje vodi 27 profesora, a posložene su u zbirke poput: ‘Budite zdravi‘ (meditacije za stres, spavanje, anksioznost, bol), ‘Budi dobro‘ (meditacije za sreću, performanse , povjerenje), i ‘Budite ljubazni‘ (meditacije za suosjećanje, odnose). Također nudi meditacije za posebne skupine poput meditacije za mame, djecu, branitelje.

Ako je vaša novogodišnja rezolucija da radite na odnosima, postoji meditacija koja će vam pomoći da otvoreno i iskreno komunicirate, ostanete mirni u sukobu, i oprostite. Ako želite biti sretniji i pozitivniji, meditacija za kultiviranje pozitivne energije i prevladavanje negativnih misli, će vam sigurno pomoći. Apple najavljuje i prehrambene meditacije koje ća vam pomoći da se držite svojih zdravih prehrambenih navika ili dijeta.

Meditacija opčenito pomaže kod mindfulnessa. Kada pokušavate promijeniti neku naviku, prvo trebate postati svjesni navike koju mijenjate

Svaki napredak je dobrodošao i tjera nas dalje u postizanju našeg cilja. Podsjećajući se na ono što ste već postigli vrlo je motivirajuće.

Najvažnija stvar u meditaciji je da vježbate redovito, čak i pet minuta dnevno. U tome će vam pomoći kalendar u aplikaciji koji će vas podsjetiti da ne preskačete zakazanu praksu.

Izvor: yogajournal.com