Mantra za prosperitet i nove mogućnosti

Updated

Od kada je nastupila kriza, mnoge stvari u našim životima, ali i stanju u državi su se promjenile. Iako stručnjaci tvrde da smo konačno izašli iz krize, situacija u našoj državi se nije previše promjenila. Masovni odlazak sposobnog radnog stanovnišva, nemogućnost zaposlenja ili loši radni uvjeti razlog su što i dalje ne vidimo veće promjene u skoroj budućnosti.

Iako nas joga i sva filozofija koja ide uz nju uči da je najbitniji duhovni život, život bez novaca i prosperiteta moguć je samo na rijetkim mjestima na našoj planeti. S obzirom da ne živimo na takvom mjestu, donosimo vam mantru koja vam daje moć da stvorite novu stvarnost za sebe. Uz ovu mantru, malo pozitivnog razmišljanja i djelovanja, ostvariti ćete prosperitet i nove mogućnosti. Sve to postići ćete na duhovan način jer nas duhovna praksa uči da imamo unutarnje alate uz pomoć kojih možemo kontrolirati naše misli i djela i na taj način živjeti život kakav zaista želimo.

Mantra za prosperitet i nove mogućnosti

Prema tradiciji Kundalini joge, Yogi Bhajan učio je da ova mantra stvara bogatstvo, nove mogućnosti i uklanja prepreke. Praktičari Kundalini joge smatraju da ova tehnika utječe na naše ubrasce u mozgu.

Pjevanjem Har Har Har Har Gobinday mantre 4, 7 ili 11 minuta dnevno, možemo stimulirati nepce u ustima; što zauzvrat potiče niz točaka meridijana. Te točke utječu na hipofizu i žlijezde hipotalamusa otpuštajući hormone koji zbog kojih se osjećamo moćno, sretno, neustrašivo i pozitivno. Sva to djeluje na našu mentalnu projekciju pomoću koje projiciramo bolji svijet i možemo ga privući sebi.

To je drevna verzija sada popularnog Zakona o konceptu atrakcija. Postavite namjeru koju želite za sebe, a koja uključuje novac, bogatstvo, nove mogućnosti i mantrajte.

Har Har Har Har Gobinday

Har‘ je naziv za Boga koji simbolizira kreativnu energiju i blagostanje. Riječi je napisao deseti Sikh Guru, vojnik sveca Gurua Gobinda Singha. Iako prijevodi mantri nisu poželjni jer postoji snaga i smisao u drevnim riječima, ovo je najjednostavniji prijevod ove mantre.

Har – Beskonačni Bog
Gobinday- Održavatelj
Mukunday- Liberator
Udaaray- Prosvjetitelj
Apaaray- Beskonačni
Hariang- Razarač
Kariang- Stvoritelj
Nirnaamay- Bezimen
Akaamay- Onaj bez želja

Ova mantra će mentalno privući prosperitet i novac. Ona će proizvesti novac, on će doći.  Prilike će doći. Bogatstvo će doći …’ – Yogi Bhajan

Foto: Pixabay