Mantra za nove početke

Updated

Nova godina nudi priliku da ostvarite svoje najdublje želje. Ali najprije morate pronaći rješenje oko prepreka koje vam stoje na putu. Iako se one mogu činiti kao vanjski problemi, često su emocije ili misaoni procesi ti koji vas stopiraju. Ukoliko je vaše unutarnje stanje ujedinjeno s vašom željom nema toga što ne možete postići. Ova mantra tradicionalno se pjeva kada želimo u novi početak krenuti s pozitivnom energijom i ukloniti prepreke.

mantra za nove početke

Ova mantra zaziva Boga Ganesha kako bi nam pomogao ukloniti prepreke u našim životima. Njenim mantranjem, nestat će sve prepreke i blokirane energije u našim tijelima. Ganesha je poznat kao ‘uklanjač prepreka’, ali neće vam pomoći da popravite svoj odnos, nego vam pomoći da pronađete bolji. Neće vam omogućiti da dobijete povišicu na poslu, nego da dobijete ponudu na nekoj drugoj poziciji što će vam donijeti više novaca. Zapravo, on vam pomaže da prevladate prepreke i pronađete alternativna rješenja.

Om Guma Ganapatayei Namaha

Om Guhm Guh-izgovara-puh-tuh-yea Ma-mah-hah

https://www.youtube.com/watch?v=PmSv8_5bTFA

Uz ovu mantru možete izvoditi i Ganesha mudru koja dovodi toplinu i svjetlinu u srce. Ona će ojačati prsnu šupljinu, obaviti srce toplinom i stvoriti nalet silne energije. Dat će vam prostor i hrabrost da živite s otvorenim srcem.

mudra za novi početak

Izvor: blissfulyogasechelt.com