Impresivne fotografije trudnice koja izvodi Acro jogu

Updated

Mnoge trudnice se u visokom stupnju trudnoće jedva mogu dići s kauča. No, to nije vrijedilo za Lizzy Tomber, 33-godišnju instruktoricu Acro joge koja je snimala zapaljujuće fotografije u različitim gradovima diljem svijeta.

Lizzy Tomber je instruktorica Acro joge koja kombinira snagu i fleksibilnost akrobacija i joge te zajedno sam svojim suprugom Joshom Youngom kojeg je upoznala na satu, putuje po svijetu i snima fotografije koje objavljuje na svom Instagram profilu. Kad je zatrudnjela, Lizzy nije htjela odustati od prakticiranja Acro joge te je odlučila zabilježiti sve svoje fotografije dok je trajalo njeno blaženo stanje.

‘Radio je akrobacije i prije nego je rođen’ – rekla je Lizzy Tomber za ABC news.

Iako ove asane za većinu izgledaju preizazovno za izvođenje u trudnoći Tomber ističe da je liječnik rekao ‘ako ste zadovoljni, a to je ono što radite na dnevnoj bazi, ne bi to trebali prestati raditi.’

trudnoca acrojoga

acroyoga

lizzy tomber

instruktorica Acroyoge

Josh Young

fotografije trudnice koja izvodi Acroyogu

Acroyoga fotografije

acroyoge

instagram agroyoga

učiteljica acroyoge

lizzy tomber acro joga

acro jogu trudnice

Stigao je bebać!

Naravno, Tomber i Young nastavili su snimati fotografije s bebom u tandemu. Iako maleni još uvijek ne izvodi Acro jogu, Tomber je rekla da se nada da će ih zavoljeti. Mi vjerujemo da hoće, jer koje dijete ne voli izvoditi takve zabavne i domišljate akrobacije.

trudnice izvodi Acroyogu

trudnice Acroyogu