Ashtanga Expert: Online tečaj Ashtanga joge

Updated

„Ashtanga Expert“ je kompletan online tečaj za učenje i samostalno prakticiranje Prve serije, te prvi i jedini ovakav edukacijski jogijski projekt na našim prostorima (a i šire). 

ashtanga joga, ashtanga expert

Ashtanga Expert edukacijska je platforma za učenje Prve serije, najpopularnije jogijske sekvence na svijetu, a prati tradicionalan način učenja: Asthanga joga se prakticira samostalno, kreće od osnova te postepeno dodaje asanu po asanu, uz savjete i upute učitelja. 

Ashtanga Expert se sastoji od 10 Epizoda kroz koje postepeno usvajamo nova znanja: iz Epizode u Epizodu progresivno napredujemo kroz slijed Prve Serije – a vi vježbate svojim tempom, kad i koliko želite. „Do Epizode X znat ćete sve što trebate kako biste sigurno i radosno samostalno prakticirali Prvu seriju,“ kažu autorice Ashtanga Experta, Sanja Radović i Ines Jukić iz zagrebačkog studija OM joga.

Evo i kratke video-najave: https://www.youtube.com/watch?v=Wz-pIxGfcm8 

Ashtanga joga je dinamična, precizna i uzbudljiva praksa koju obožavaju milijuni ljudi u svijetu, a Ashtanga Expert sadrži SVE upute za samostalno prakticiranje ove fantastične prakse – pa ga potražite na linku: https://om.com.hr/doma

Do 1.10. ISKORISTITE POPUST za čitatelje portala Udahni.com: prilikom prijave ukucajte „Kod za popust“ UDAHNI19 i umanjite donaciju za Ashtanga Experta za čak 30$