Top 5 joga blogova koje trebate pratiti

Updated

Pisanje blogova je postalo  vrlo popularno u zadnje vrijeme jer sve više i više ljudi želi pročitati priču iz prve ruke, onu iz vlastitog iskustva. Prema mnogim istraživanjima preporuka uvijek bolje prolazi nego reklama pa uvijek radije čitamo o nečijim iskustvima iz realnijeg pogleda na stvari oko nas nego onog koji su rijetko realni.

Top 5 joga blogova

Što treba sadržavati dobar joga blog? Dobar, nezavisan sadržaj je najbitiniji kako bi blog smatrali vjerodostojnim.  Nitko ne voli previše čitati o plaćenim objava za određene proizvode i usluge. Često objavljivanje je ono što je bitno, pogotovo na početku dok se s blogom ne upozna joga zajednica. Blog ne smije biti površan i treba sadržavati točne informacije, osobito o pravilnom izvođenju asana i mogućim ozljedama.

Daily cup of Yoga

Ovaj blog je ugodno mjesto na kojem možete saznati sve što vas zanima o jogi. Teme su različite, osim joge, možete pronaći i informacije o tehnologiji, knjigama i odjeći, naravno sve vezano uz jogu. Iako je blog u zadnje vrijeme manje aktivan, ima dobru arhivu i puno gostujućih blogera.

MindBodyGreen

Iako ovo nije isključivo joga bloga, ima odlične tekstove vezane uz jogu, meditaciju i spiritualnost. Blog je pregledan i ima vrhunske fotografije. Ažurni su i svaki dan objavljuju novi sadržaj pa ukoliko ste ovisnik o jogi i trebate dnevnu inspiraciju, ovo je blog koji trebate pratiti.

Rachel Yoga

Osim što piše i za druge blogerske platforme, Rachel ima i svoj blog koji vodi na otvoren i humorističan način. Blog je prozor u Rachelinu dušu dok istražuje život kroz jogu. Često objavljuje videe sa savjetima o mnogim životnim problemima.

YogaDork

YogaDork je malo drukčiji blog koji ima humorističan i zabavan pristup. Prije nekoliko godina, The New York Times opisao je Yogadork kao ‘svojevrsni Gawker.com za jogije, blog gdje se joga križa s pop kulturom.’

J. Brown Yoga

Ovaj joga blog vodi muškarac i osim za svoj blog piše i za mnoge druge joga portale, blogove i časopise. Dizajn bloga je jako pregledan i ugodan za oči. Na J. Brownovom blogu možete pronaći puno podcasta koje je vodio s mnogo zanimljivih ljudi. Jedini problem je što u posljednje vrijeme jako rijetko objavljuje nove uradke.