Preslatke joga ilustracije: Očekivanja vs. stvarnost

Updated

“Bila sam poprilično bolesna u veljači 2017. godine pa mi je doktor preporučio vježbanje kako bi poboljšala svoje zdravlje. Nisam znala gdje da krenem jer sam još uvijek kašljala i imala problema s disanjem. Sestra mi je savjetovala da probam s jogom i pokazala mi video ‘Joga kada ste bolesni’ na Youtube kanalu Yoga with Adriene.

I bilo je teže nego što sam očekivala, ali sam se osjećala bolje.

Inače patim od nesanice i malo sam spavala, a joga mi je pomogla i oko toga, tako da sam se od prvog dana posvetila pravilnom izvođenju, i vjerujte, nije bilo lako. Mučila sam se sa svakom pozom i imala poteškoća s usredotočenim disanjem. Puno znoja, mučenja i pomisli da ću umrijeti. Onda sam odlučila nacrtati ilustracije koje prikazuju kako izgleda joga učiteljica i u pozadini kako izgledam ja u istoj asani. Počela sam objavljivati ilustracije na svom Instagram profilu, ali nisam očekivala da će ljudi tako reagirati. Bila sam zahvalna i sretna što se i mnogi drugi prepoznaju u mom iskustvu i mojim ilustracijama.

Moram priznati da je joga promijenila moj život na mnogo načina. Osjećam se bolje emocionalno i fizički nego ikad prije. I ilustracije će se nastaviti jer ću nastaviti prakticirati jogu, a onda će s vremenom doći i teže asane koju ću pokušati izvesti, i nadam se, ne umrijeti u tom pokušaju.”

trkači pretklon

joga ilustracije

adriana rodriguez

chaturanga joga

yoga vježbe

joga pas prema dolje

Preslatke joga ilustracije: Očekivanja vs. stvarnost

asana varijacija

pretklon

meditacija

 

 

Izvor: boredpanda.com
Instagram: @scarletadrianne