Povratak joga trikoa

Updated

Trikoe je popularizirao francuski akrobat Jules Léotard koji je zaslužan i za umijeća izvođena na trapezu. Ne čudi da je Léotard, po kojem je triko i dobio ime, izvodio svoje akrobacije u ovom jednodijelnom odjevnom predmetu. Trikoi su najpraktičniji za vježbanje joge jer nemaju nikakvih dijelova koji bi nas spriječavali u izvođenju zahtijevnijih asana. Dok vježbamo jogu, često nas ometaju majice koje nam padaju preko glave tijekom izvođenja neke inverzije te trenirke i tajice koje su preniskog struka pa nam proviri donje rublje.

Marshall vintage yoga

Joga trikoi bili su jako popularni sedamdestih godina prošlog stoljeća i u njima je obavezno vježbala joga učiteljica i spisateljica Lyn Marshall. Kako se moda vraća u svim segmentima, tako se vratila i u jogu. Nama je drago zbog povratka trikoa u joga studije jer ne postoji udobnija odjeća. A uz to, učitelji joge mogu pratiti svaki vaš položaj i pokret bez da ih ometaju široke majice ili trenirke.

povratak joga trikoa

Oysho, 359,90kn

joga kombinezon

H&M, oko 190,00kn

joga kombinezon

Oysho, 359,90kn

Trikoe bez nogavica možete kombinirati s tajicama i zadržati jednaku razinu udobnosti i nesputanosti koji pružaju trikoi s dugim nogavicama.

joga triko

Oysho, 259,90kn

joga body

H&M, oko 110kn