Liforme prostirka – vježbajte uz idealno poravnanje

Updated

Liforme, tvrtka iz Londona razvila je inovativnu prostirku za jogu s jedinstvenim ‘sustavom za poravnanje‘ – AlignForMe na njenoj površini kako bi jogiji svih tradicija, razina i veličina vježbali u savršenom položaju. Bilo da prakticirate Hatha, Ashtanga Vinyasa Flow, Jivamukti, Iyengar ili bilo koje druge stilove joge, Liforme prostirke za jogu će vam pomoći uskladiti svaki dah i svaku asanu.

Oznake AlignForMe Yoga poravnanja dizajnirane su tako da vam daju mnogo različitih načina korištenja. I pružaju vizualni vodič koji je zaista jednostavan za praćenje. Oznake će vam pomoći da ubrzate proces praćenja odnosno gdje ćete ispravno položiti noge, ruke, laktove, koljena…

Lifome prostirka - vježbajte uz idealno poravnanje

Ponekad ćete se točno poravnati s oznakama – to će se dogoditi sasvim prirodno u određenim asanama. Ili ćete naći poravnanje ‘blizu‘ oznaka, a sve dok osiguravate da su vam noge i ruke (ili laktovi ili koljena) ravnomjerno poredani, počet ćete osjećati razliku.

prema vama shop

Prednosti sustava AlignForMe:

Liforme joga prostirka je eco friendly proizvod proizveden od prirodne gume, ambalaža se može u potpunosti reciklirati.
Osim toga, duža je i šira od uobičajenih standardnih prostirki, Liforme joga prostirka od revolucionarnog materijala ‘GripForMe‘ za kojeg proizvođači tvrde da je ‘najbolji protuklizajući materijal na svijetu. I ostaje protuklizajući čak i kad se oznojite’.

Gdje kupiti:

Liforme joga prostirke možete kupiti u Prema Vama trgovini koja se nalazi u Ilici 315/1.kat, u Zagrebu gdje sve njhove prostirke možete i isprobati. Ili ih možete naručiti putem njihovog webshopa. U ponudi su četiri različite boje (crne, plava, zelena i roza), ali i Liforme Travel Yoga Mat koji je lagan i prenosiv, pogodan za nošenje u javnom prijevozu ili u prtljagi. Liforme Travel Mat se također može koristiti kao gornji dio za prostirku u joga studiju.

Uz svaku Liforme prostirku dolazi i torba.

liforme yoga prostirka