Eterične joga ilustracije umjetnice Holly Sharpe

Updated

Za Holly Sharpe, umjetnicu i ilustratoricu, joga je metafora za život.

“Za mene, joga je nešto što sam nosila sa sobom i nešto što se razvijalo cijeli život. I joga i umjetnost su osobna i sveta stvar za mene. Joga je tu za mene, dok moja umjetnost ponekad slomi moje srce. Ponekad se znam previše unijeti u svoj rad jer povezujem svoju umjetnost sa svim dijelovima mog bića. Ako želite raditi svoj posao koji uključuje bilo što kreativno – ponekad će vas povrijediti.” – rekla je Holly za Elephant Journal.

holly sharp yoga

Joga je tu da me poučava i da me podsjeti da se rast može dogoditi polako i tijekom vremena. Rast se može pojaviti samo ako je naša praksa dosljedna, posvećena i dobronamjerna.

joga crteži

Ne bi trebalo biti požurivanja i rokova – inače nas naš ego preuzima i zamagljuje našu viziju. Joga služi kako bi me podsjetila na ono što je zaista važno i da me poučava o tome što ja zapravo jest.

holly sharp joga crteži

Kada se zaustavim i razmišljam o tome što stvarno želim, ono što naposljetku želim učiniti jest nadahnuti druge.

joga umjetnost

Vjerujem da smo sposobni širiti radost, svjetlo i nadahnuće kada radimo nešto što volimo, kada se bavimo nečim što puno znači za nas.”

holly sharp crteži

Holly Sharpe je umjetnica i ilustratorica iz Edinburgha, Škotska. Njezin rad uglavnom uključuje modu i printeve u kojima pokušava uhvatiti osjećaj, energiju ili ideju.

holly sharp crteži

Njezin eterični rad obično se sastoji od delikatnih, zamršenih linija u kontrastu s podebljanim i jakim bojama.

joga i umjetnost

Osim što je radila za široki spektar klijenata, Holly je stalno stvara nove radove i istražuje različite ideje. Povežite se s Holly na njezinoj web stranici.

Izvor: elephantjournal.com/hollysharpe.com