Torbe za jogu za prave muškarce

Updated

Bavljenje jogom nije ništa manje muževno od sličnih aktivnosti iako nas sva joga oprema svojim izgledom uvjerava u suprotno. Baš iz tog razloga dizajner Dan Ambrason odlučio je napraviti projekt Brogamats i osmislio torbe za jogu za muškarce. Ali i za žene.

evolutionofburritobag1

Prije nego je došlo do ozbiljnih bolova u leđima, Dan Ambrason povremeno je vježbao jogu kod kuće. Zdravstveno stanje natjeralo ga je da krene u joga studio i prepusti se rukama profesionalnih jogija.

enhanced-30900-1413304669-1

Na putu prema studiju, na svom motoru, na leđima je nosio rozu torbu za prostirku koju je posudio od svoje djevojke. Osim njega, kojem je bilo neugodno nositi takvu torbu, vjerovatno je i slučajnim prolaznicima bilo neobično vidjeti bradatog muškarca na motoru s rozom torbom na leđima.

enhanced-14022-1413304790-11

Ambrason je nakon toga odlučio dizajnirati i proizvesti torbe za muškarce, ne samo zbog slabe ponude joga opreme prikladne za jači spol nego i zbog porasta popularnosti joge među njima. Isto tako smatra da su ove torbe prikladne i za žene. A i ženski dio naše redakcije to potvrđuje.

newquivermat_forweb_670

Osim torbi Ambrason je odlučio dizajnirati i prostirku namijenjenu muškarcima. S obzirom da su muškarci jači, teži i znoje se više nego žene odlučio je napraviti prostirku dužu, deblju  i površinu otporniju na proklizavanje.

Osim torbi i prostirki, Ambrason je dizajnirao i figurice Yoga Joes o kojima smo nedavno pisali!

Foto:brogamats.com