Prekrasna jogina traume i bolna sjećanja izliječila jogom

Updated

Heidi Williams je tijekom svog života pretrpjela i previše toga. Ne samo da je patila od PTSP-a, anksioznosti i teške depresije, nego je kao djevojka bila silovana. Svi ti pritisci i bolna sjećanja rezultirala su pokušajem samoubojstva – jednostavno je htjela pobjeći od boli.

Njezina priča će ponuditi nadu i utjehu svima koji se suočavaju sa sličnim izazovima i poteškoćama u životu. Heidi je uspjela smiriti svoj um i emocije uz pomoć joge.

Nakon što se potpuno oporavila, počela je voditi svoju praksu kako bi kroz vježbu i terapijsku nastavu pomogla drugima nositi se s vlastitim traumatskim i uznemirujućim iskustvima. Također je pokrenula i online grupu podrške gdje se ljudi mogu povezati jedni s drugima.

‘Joga me ponovno doveo na sigurno mjesto.  Mjesto mira i samoprihvaćanja. Ja sam uspjela sebe izliječiti od mentalnih bolesti i sada sam posvetila svoj život i karijeru pomaganju drugima u procesu samoiscjeljivanja ‘ –objašnjava Heidi.

Uspjela je iskoristiti i popularnost društvenih mreža kako bi proširila svoju poruku o radostima koje se mogu pronaći u životu pokazujući svoje prekrasne fotografije. Na njenim fotografijama nećete vidjeti samo lijepo tijelo u različitim asanama, nego ćete osjetiti sklad tijela i uma koje je ova žena uspjela postići nakon svega što je prošla u životu.

spas u jogi

terapija jogom

joga ankcioznost

joga depresija

Heidi Williams

joga terapija

spas u jogi

fotografije joge

joga spas

fotografije joga

joga inspiracija

joga trudnoća

jogina

spas u jogi

joga depresija

Pratite: Instagram profil Heidi Williams
Izvor: boredpanda.com