Uz ovaj joga mat dobit ćete i tretman akupresure

Updated

Katrina Starzhynskaya, jogina i akupunkturistica iz San Diega, spojila je svoje dvije strasti u Grippz Matu, prvom svjetskom matu s efektima akupresure. Jednog dana, Katrina se probudila s paraliziranim licem. Doktori su joj dijagnosticirali Lajmsku bolest i rekli da će joj ostatak života pola tijela biti paralizirano. Ona se odlučila boriti uz pomoć prirodnih i holističkih istočnačnjačkih metoda koje uključuju akupresuru i refleksologiju. Nakon ozdravljenja, željela je pomoći i drugima pa je došla na ideju Grippz Mata.

Uz ovaj joga mat dobit ćete i tretman akupresure

Akupresura je drevna istočnjačka umjetnost ozdravljenja koja koristi pritisak prsta na ključnim točakama tijela. Protok energije u tijelu utječe na sve – kako se osjećate, kako razmišljate i kako dišete. Pritiskom na određene točke stimulirate svoje tijelo da na urođeni način liječi i poboljšava cjelokupno zdravlje. Ostale prednosti akupresure su: oslobađanje tenzija i stresa, poboljašnje cirkulacije, smanjenje boli, podizanje imunosnog sistema i razine kisika u organizmu.

Korištenje mata za  akupresuru je jedan od najučinkovitijih načina da se opustite, oslobodite napetosti u mišićima i poboljšate san.

Gumbići‘ na ovom matu dizajnirani su da pritišću točke na rukama i nogama tijekom joga prakse koje oslobađaju energetske blokade. Također pružaju dodatnu sigurnost protiv proklizavanja tako da možete ostati stabilni bez ikakve potrebe za dodatnim protukliznim ručnicima.

Mat je napravljen od prirodnih, netoksičnih materijala što znači da je eco friendly i brzo se razgrađuje te ne zagađuje okoliš. Pore na Grippz Matu su zatvorene tako da mat neće apsorbirati vodu ili znoj i neće razviti neugodne mirise tijekom vremena. Možete ga naručiti u omiljenoj bolji čakre na Indigogo kampanji, a prva isporuka očekuje se u lipnju 2017. godine